Kamionok sport autók.Kamionok sport autók KAMIONOK, SPORTAUTÓK, ENERGIASULI, soför állás SEGÍTSEN ÖNIS AZ ISKOLÁKNAK, ZÁMBÓ JIMMI ZÁMBÓ ÁRPI MÍKLOSA ERIKA;;;: Zámbó Jimmy és Miklósa Erika Miért búcsúznál KEZDŐLAP VICC, SPORT, KOCSI, GRANT HOTEL, MARKETING, PÁRKAPCSOLAT, TŐZSDE, UTAZÁS, SPORTKOCSI, EXTRÉM SPORTAUTÓK, MOTOROK, CSAJOK, HASZONGÉP JÁRMŰVEK, MUNKAGÉP, KAMION, NYERGES VONTATÓ, SOFÖR ÁLLÁS, ALANDOGMBH, NEMZETKÖZI SZÁLÍTMÁNYOZÁS ÉS FUVAROZ, -- Használt svájci autók. Megjegyzések száma Személyautók - kisteherautók Kamionok Buszok Kamionok sport autók.: Teszt: Új Citroen C4. Teszt: Fiat Grande Punto Evo 1.4 Multiair Turbo.Teszt: Honda CR-V 2,2 i-DTEC

Keresés ebben a blogban

2011. április 19., kedd

Teszt: Új Citroen C4. Teszt: Fiat Grande Punto Evo 1.4 Multiair Turbo.Teszt: Honda CR-V 2,2 i-DTEC

Ma: 2011.04.19, kedd van.

SPORT AUTÓK


HÍREK
ÚJDONSÁGOK
TESZTEK
TIPPEK
MINDENFÉLE
Akciós autók
Fórum
Regisztráció
Játékok



FORD S-MAX
Márkakereskedés: Ford Autonett Kft.
Ár: 7 150 000 Ft
További részletek, ajánlatkérés...
FORD ÚJ FOCUS
Márkakereskedés: Ford Autonett Kft.
Ár: 3 999 000 Ft
További részletek, ajánlatkérés...
FORD TRANSIT
Márkakereskedés: Ford Autonett Kft.
Ár: 3 670 000 Ft
További részletek, ajánlatkérés...
TOVÁBBI AKCIÓS AUTÓK...



» ALFA BRERA
» CITROEN C-CROSSER
» CITROEN C3
» CITROEN C4
» CITROEN C4 PICASSO
» CITROEN C5
» CITROEN XSARA PICASSO
» DACIA LOGAN
» DACIA LOGAN MCV
» FIAT GRANDE PUNTO
» FIAT MULTIPLA
» FORD S-MAX
» HUMMER
» HYUNDAI I30
» KIA CARENS
» KIA CARNIVAL
» KIA CEED
» KIA PRO_CEED
» LEXUS LS600H
» MAZDA2
» NISSAN 370Z
» NISSAN ALMERA
» NISSAN MICRA
» NISSAN NOTE
» NISSAN QASHQAI
» OPEL INSIGNIA
» PEUGEOT 1007
» PEUGEOT 207
» PEUGEOT 307
» PEUGEOT 407 COUPE
» RENAULT CLIO GRANDTOUR
» RENAULT CLIO V6
» RENAULT LAGUNA 2007
» RENAULT MEGANE
» SEAT ALTEA
» SKODA FABIA
» SKODA FABIA (ÚJ)
» SKODA OCTAVIA
» SKODA ROOMSTER
» SSANGYONG
» SSANGYONG ACTYON SPORTS
» TOYOTA LAND CRUISER V8
» TOYOTA AURIS
» TOYOTA AVENSIS
» TOYOTA AYGO
» TOYOTA RAV4
» VOLVO C30


Mennyi pénzt szán rá? Akciós?
Az autó márkája Ajtók száma?
Csomagtartó mérete? Gyári extrák
Legyen automata a váltó? Üzemanyag fajtája?
Rendezés:





részletesen... Megújult Volvo V70, XC70 és S80
A Volvo V70, XC70 és S80 modellek elsőként kapták meg a továbbfejlesztett öthengeres D5 és D3 turbódízel motorokat. Sensus rendszer, ütközésveszélyre figyelmeztető rendszer, Adaptive Cruise Control.

részletesen... 50 éves a Jaguar E-Type
Egy igazi legenda volt a maga idejében, de a gyűjtők ma is előszeretettel vadásznak a jó állapotban lévő Jaguar E-Type példányokra. Az E-Type végsebessége 240 kilométer/óra volt.

részletesen... Bosch jubileum
Magyarországon 1929-ben nyitotta meg kapuit az első Bosch - Szolgálat, s tízegynéhány év alatt közel 30 műhely csatlakozott a hálózathoz."Jelenleg 96 Bosch Service működik Magyarországon

részletesen... Genf: lesz Ford B-MAX
A B-MAX legfontosabb újdonsága a különleges, integrált B-oszloppal kialakított ajtókoncepció. Az új felépítésű karosszériából hiányzik az egyébként az első ajtók hátsó élénél lévő, a padló-, és a tetőlemezt összekötő B oszlop.

részletesen... SEAT Alhambra 4WD
A SEAT Alhambra 4WD egy 103 kW (140 LE) teljesítményű 2.0 TDI erőforrással és hatfokozatú manuális sebességváltóval készül.

részletesen... A Nissan Juke is ötcsillagos
A Nissan Juke megkapta az 5 csillagot az Euro NCAP törésteszt vizsgálatakor, amikorra már számos nemzetközi díjat nyert és jelentős piaci részesedést könyvelt el a kisautók piacán.

részletesen... Legszebb lett a Citroen DS4
Az év legszebb autójának járó díjat a 26. Nemzetközi Automobil Fesztiválon nyerte el a franciák tavaly bemutatott crossover-je, a DS4.

részletesen... Lexus = sehr gut
Németország vezető autós magazinja, az Auto Motor und Sport (AMS) szerint a Lexus tulajdonosok a legelégedettebb autósok Németországban járműveik megbízhatósága miatt.

részletesen... Mazda MX-5 rekord
Az eredeti MX-5 piaci bevezetése óta kétszer teljesen újratervezték a modellt, valamint többször frissítették a típust. Már az egymilliomodikra is készülnek.

részletesen... Audi A1= öt csillag
Az Euro NCAP konzorcium az új Audi A1 passzív biztonságát is megvizsgálta, s a maximális öt csillaggal minősítette az Audi újdonságát.

részletesen... Rekorddöntő Skoda Auto
A Skoda Auto története legjobb értékesítési eredményét érte el tavaly: összesen 762.600 eladott járművel első ízben lépte át a háromnegyedmilliós határt.
TOVÁBBI HÍREK...



részletesen... Új Ford Focus ECOnetic
A 1,6 literes Ford Duratorq TDCi dízelmotor további optimalizációja révén az európai kompakt szegmens legalacsonyabb fogyasztását produkálja majd: mindössze mint 3,5 litert fogyaszt majd. Aktív hűtőmaszk.

részletesen... Nissan 370Z frissítés
A fő módosítás a futóművet érinti úgy a Coupé, mint a Roadster esetében. Eredményeként jelentősen javult a kerekek függőleges mozgásának vezérlése. A Nissan 370Z idei módosításai.

részletesen... Skoda rallye buli -Fabia R2
A Skoda R2 177 lóerős programozható Marelli elektronikával ellátott 1,6 literes szívómotorjához, egy ötsebességes szekvenciális versenyváltót csavaroztak. 60-70 ezer euróért.

részletesen... Honda Mugen CR-Z
A lóerő-súly arány további javítása érdekében, a Mugen Honda CR-Z átesett egy komoly fogyókúrán. Különleges hibrid tuning változat. A látvány további vadítása érdekében változott a frontkiképzés.

részletesen... VW Bulli - A legenda újra éled?
Az autó hajtásáról egy 85 kilowattos elektromos motor gondoskodik, ami 270 Newtonméteres nyomatékával sokat sejtető dinamizmusra utal. VW Bulli, ahogyan ma kell működnie.

részletesen... Reanult női Twingo
A Renault a Magyarországon is népszerű olasz divatmárkával, a Miss Sixtyvel közösen tervezte meg kisautójának, a Twingo-nak 2011-es limitált szériáját.

részletesen... Infiniti Etherea
Az Infiniti Etherea a kupé, a szedán, a ferdehátú, sőt a crossover modellek jegyeit ötvözi egy szoborszerű formában, amely olyan érzést kelt, mintha egy tömbből faragták volna. Tanulmányautó.

részletesen... Hyundai Veloster
A Velosterben szériafelszerelés a VSM stabilitás-felügyeleti rendszer, amely az ESC menetstabilizáló elektronika és az elektromos szervokormány (MDPS) optimális működéséért is felel.

részletesen... Hyundai i10 villamos
2011 októberéig a Hyundai egy harminc darabból álló BlueOn tesztflottát készül átadni különböző koreai kormányzati szervezeteknek. Virtuális hangjuk is van.

részletesen... Gazdagított Infiniti
Az Infiniti crossover kupé alapfelszereltsége 2011-től az új holttér-figyelő rendszerrel (BSW - Blind Spot Warning) bővül. Az ára is.

részletesen... Új Ford Cobra jet Mustang születik
A Ford Cobra Jet legerősebb motorja egy 5,4 literes, kompresszoros feltöltésű blokk, aminek alapját a 2011-es SVT Mustang motorja képezi, az autó még két kompresszoros erőforrással is megrendelhető.
TOVÁBBI ÚJDONSÁGOK...



részletesen... Teszt: Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MultiAir
A Golf-gyilkosként pozícionált modell a cég vadonatúj középkategóriás platformjára épül, karosszériáján azonban lehetetlen nem észrevenni a rokonságot, ami konszernen belüli rokonaihoz fűzi. Alfa Romeo Giulietta.

részletesen... Teszt: Honda CR-Z
A Honda tervezői nagyon kitettek magukért, amikor megalkották a CR-Z-t. Ne feledjük, ez nem egy kétezres 250 lóerős rettenet, hanem egy lendületes autózásra lehetőséget adó zöld beállítottságú élménycsomag.

részletesen... Teszt: Fiat Grande Punto Evo 1.4 Multiair Turbo
A Punto Evo vezetése ugyanolyan vérpezsdítő, mint a Suzuki Swift Sporté, de nem követel tulajdonosától olyan mértékű megalkuvást helykínálat a csomagtér és ajtószám ügyben.

részletesen... Teszt: Honda CR-V 2,2 i-DTEC
Akik nem szeretnének túlzottan kitűnni, de a műszaki tartalomnak, a megbízhatóságnak és a stílusnak, na meg a márka által képviselt imagenak komoly súlya van- azoknak kell a Honda CR-V.

részletesen... Teszt: Ford S-Max 2.0 SCTi EcoBoost Titanium
Érzésre olyan, mintha a jólfésült Mondeo és a szétszórtan szexi Kuga nászából fogant volna, hogy Galaxy nagybácsitól tanulja meg mindazt, amit egy felső-középkategóriás MPV-nek a mai világban tudnia kell. S-Max.

részletesen... Teszt: Új Citroen C4
Az új Citroën C4 több változata e-HDi mikro-hibrid technológiával készül. Az új Citroën C4 számos ponton kommunikál a világgal. Új, Citroën eTouch szolgáltatás. Bocsánat, ez nálunk még nem él. De azért sok az újdonság.

részletesen... Teszt: Peugeot RCZ
A Peugeot RCZ, ez a sportos és kompakt 2+2-es kupé, exkluzív jármű, a különlegesség és az izgalmasság aurájával. A THP 147 kW (200 LE) motor új.

részletesen... Teszt: Dacia Duster 1.6 Ambiente
A Dacia Duster tisztán funkcionális és nagyon praktikus, ehhez képest karakteres és szerethető autó. Versenytársa sincs ilyen árban. Csak semmi románozás.

részletesen... Teszt Kia Venga 1.4 CRDi
A Kia Venga alapváltozata 90 lóerős 1,4 literes benzines motorral 2 999 000 Ft, ami igen jó ajánlat, bár nincs benne légkondi. Jól használható, olcsó fenntartású, teljes értékű autó.

részletesen... Teszt: Toyota Prius
Kevesebbet fogyaszt, mint egy tisztán benzines, de nem feleannyit. Besegít az elektromotor nyomatéka a közlekedésbe, de a nyomaték szerényebb egy dízelénél. Azért lehet szeretni a Toyota Priust.

részletesen... Teszt: Honda Insight
Mikor elkezdtük komolyan venni a műszerfalon megjelenő információkat, közel 2-2.5 literrel sikerült javítanunk a fogyasztáson.Honda Insight
MÉG TÖBB TESZT...



részletesen... Peugeot SCX
Az SXC tanulmányautó a Peugeot sanghaji formatervezési központjában, a China Tech Center stúdióiban született, a Sanghaji Autószalonon debütál. Ferdeszemű fényszórók.



részletesen... A gáz neve CNG
A 200 bar nyomású piros palackokat borítás védi. Az Opel az ADAC töréstesztekkel bizonyítja, hogy a riasztóan nagynak ható tartályok biztonságosak. Opel Zafira- CNG hajtással.

részletesen... Fiat hitel forinttal
A Fiat a Hitelcsere Program segítségével - természetesen bizonyos feltételekkel- átvállalja a svájci frankos autóhitelesektől az árfolyam veszteségüket, maximum 1.126.000 Ft összeghatárig. De venni kell egy Fiatot hozzá.


SUZUKI SWIFT 1.3 GLX (2007. 09.)
Kereskedő: AutoCity Csepel
Ár: 1 695 000 Ft
További részletek, ajánlatkérés...
SUZUKI ALTO 1.1 GL (2005. 10.)
Kereskedő: AutoCity Csepel
Ár: 895 000 Ft
További részletek, ajánlatkérés...
SKODA OCTAVIA CLASSIC 1.4 16V (2005. 07.)
Kereskedő: AutoCity Csepel
Ár: 2 185 000 Ft
További részletek, ajánlatkérés...
TOVÁBBI HASZNÁLT AUTÓK...












Hirdessen Ön is!
©2005-2007 Készítette az IPPark Kft. | www.ippark.hu Ajánlom ezt az oldalt ismerőseimnek | Jogi nyilatkozat | Impresszum | Médiaajánlat Lap tetejére
GRANT HOTEL

Nincsenek megjegyzések: